Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Les premonitòries paraules de Trapero que avisaven de la “merda” que tirava El Periódico contra els Mossos

La decisió del jutge d’arxivar les querelles i denúncies presentades contra els Mossos d’Esquadra no només retrata i demostra la campanya premeditada que va encetar l’unionisme mediàtic, amb El Periódico […]

Redacció
Redacció 10/01/2019
El major dels Mossos d'esquadra, Josep Lluís Trapero, flanquejat per Joaquim Forn i el MHP Carles Puigdemont

La decisió del jutge d’arxivar les querelles i denúncies presentades contra els Mossos d’Esquadra no només retrata i demostra la campanya premeditada que va encetar l’unionisme mediàtic, amb El Periódico al capdavant, sinó que també fa bones les paraules del major Trapero del 28 d’agost del 2017.

En una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio, el major va carregar durament contra els poders mediàtics i polítics del nacionalisme espanyol asseverant que “uns ens tiren flors i altres merda, veurem qui guanya”.

Un any i quatre mesos després, Trapero ha guanyat. El titular del jutjat d’instrucció número 22 de Barcelona ha arxivat les querelles i denúncies presentades contra els Mossos d’Esquadra en relació a la documentació que la policia catalana portava a cremar a la incineradora de Sant Adrià de Besòs.