Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Les exigències de Trias per ser alcaldable a Barcelona: “Poder fer el que em doni la gana i que el partit deixi de fer certes coses”

|

- Publicitat -

Les eleccions municipals s’apropen, i els partits comencen a afanyar-se a enllestir les llistes d’alcaldables per tal de poder presentar els candidats als comicis. De la part de Junts a Barcelona, el nom que més ha ressonat per a presentar-se és el de l’exalcalde de la ciutat, Xavier Trias. Tanmateix, aquest ha deixat ben clara la seva posició respecte d’aquesta qüestió, que només complirà en cas que se satisfacin les seves exigències, que no són pas senzilles.

Publicitat

La primera condició és “poder fer el que li doni la gana”, mentre que la segona és que el partit “deixi de fer segons quines coses”. Així de contundent i autoritari s’ha mostrat Trias respecte de la situació que hauria de donar-se perquè ell es presentés com a alcaldable per Junts. Ho ha manifestat durant un col·loqui que ha reunit els tres antics alcaldes de Barcelona, Narcís Serra, Joan Clos i el mateix Xavier Trias.

Els tres exalcaldes van debatre sobre les seves impressions de la Barcelona actual, coincidint en el fet que la veuen “malament” i amb “falta de lideratge”, i que el “ritme polític” no contribueix a millorar la ciutat. Els tres homes van censurar, segons informa La Vanguardia, la política d’Ada Colau, a qui ni tan sols van nombrar.

Et pot interessar  “Ciudadanos”: L’últim que tanqui la llum i la porta
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió