Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Les clavegueres de l’estat posen al descobert la injustícia espanyola

|

- Publicitat -

La justícia espanyola té un greu problema de legitimitat i les clavegueres de l’estat ho confirmen

Publicitat

L’Associació Professional de la Magistratura (APM) demana al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) que adopti les mesures “necessàries” per protegir i assegurar que els jutges puguin fer la seva tasca sense ingerències i assegura que la decisió del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, de destituir De Los Cobos pels motius que s’han filtrat “és incompatible amb els principis essencials en els quals es basa el nostre estat de dret”. L’associació recorda que la setmana passada ja va demanar que s’expliquessin els motius de la pèrdua de confiança en el coronel de la Guàrdia Civil i que no han rebut cap explicació, “més enllà de l’eufemística pèrdua de confiança”.

L’APM, (la falsa) demana que no s’interfereixi a la justícia, però ells interfereixen a la política

En un comunicat, l’APM va demanar també a Marlaska que restituís De Los Cobos en el seu càrrec i va recordar al ministre que les lleis protegeixen la independència de la policia judicial.

Marlaska va mentir, però és ministre de l’esquerra espanyola

En aquest sentit, afirmen que si s’acredita que es va cessar el coronel per negar-se a “incomplir la llei”, “el sistema judicial disposa de mitjans legals per a la depuració de responsabilitats”.

Et pot interessar  La repressió espanyola contra Clara Ponsatí, en marxa: la fiscalia demana al Suprem obrir-li judici per desobediència greu per l'1-O
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió