Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

L’empresa que distribueix el marxandatge de la Diada va traslladar la seu social fora de Catalunya

L’empresa que distribueix samarretes, motxilles, gorres i en general, el marxandatge de la Diada va traslladar la seva seu social fora de Catalunya. Així ho explica aquest dijous La Vanguardia, […]

Redacció 30/08/2018
Tres voluntaris mostren el model de samarreta de l'ANC per a la Diada del 2017 / ACN

L’empresa que distribueix samarretes, motxilles, gorres i en general, el marxandatge de la Diada va traslladar la seva seu social fora de Catalunya.

Així ho explica aquest dijous La Vanguardia, que recull que algunes organitzacions territorials de l’ANC han fet arribar el seu malestar al mateix Secretariat Nacional.

Opinen que malgrat ser l’empresa que fa els articles per l’11 de setembre, s’ha mostrat totalment en contra del procés independentista precisament per haver traslladat la seva seu social fora del territori. Així, demanen trencar el contracte amb aquesta empresa i buscar-ne una de nova.

Un nou distribuïdor

El mateix diari assegura que l’ANC hauria reconegut que aquest fet els hauria passat per alt i hauria donat el ‘sí’ definitiu per canviar de distribuïdor i començar a parlar amb altres empreses pel marxandatge.

Ara bé, tot fa pensar que per aquesta Diada ja no s’arribaria a temps i es contemplaria per després de l’11 de setembre.