Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

L’editorial Nórdica Libros impulsa un nou segell de llibres il·lustrats en català

Els primers volums de la nova col·lecció seran ‘Azami, el club de la Mitsuko’ i ‘Doppler’

Redacció 24/02/2023

L’editorial especialitzada en literatura nòrdica i llibres il·lustrats Nórdica Libros ha anunciat aquest divendres que impulsa un nou segell de llibres il·lustrats en llengua catalana. Segons han explicat en un comunicat, la nova col·lecció amb un disseny específic arrencarà el proper dilluns i, per primera vegada, s’apostarà per títols de narrativa d’autors nòrdics i internacionals traduïts en català.

Els primers títols del nou segell seran ‘Azami, el club de la Mitsuko’ d’Aki Shimazaki, el primer volum de la pentalogia ‘L’ombra del card’. El segon títol serà la destacada novel·la noruega ‘Doppler’ d’Erlend Loe.

En el comunicat han explicat que des de l’inici de Nórdica Libros van tenir la voluntat que els llibres estiguessin disponibles en català. Així el 2017 van publicar ‘Bartleby, l’escrivent’ de Herman Melville, i més endavant les edicions il·lustrades d’’Ítaca’de Kavafis, ‘Un dia qualsevol’ de Miquel Martí i Pol, ‘L’ombra de l’altre mar’ de Joan Margarit, ‘Coses aparentment intranscendents’ de Pere Calders, ‘Poemes transgredits’ de Joan Brossa i ‘Viatges i flors’ de Mercè Rodoreda.