Divendres, 10 de juliol de 2020 - Edició 715
La República

L’ARA acusa Puigdemont d’aprofitar l’exili per a guanyar les eleccions

Alguns referents del món republicà no han trigat a mostrar la seva indignació

Redacció
Redacció 11/05/2019
El cap de llista de JxCat a l'Eurocambra, Carles Puigdemont, intervé per videoconferència des de Waterloo durant l'acte d'inici de la campanya del 26-M, a la Fundació Tàpies el 9 de maig de 2019 (Horitzontal)

“Esprémer l’exili per a la remuntada” o “esprémer possibilitats d’exili”. Amb aquestes paraules s’ha referit el diari ARA a la campanya del president Puigdemont per a les eleccions europees. És amb tot, que l’independentisme ha reaccionat amb indignació a la xarxa. El diari que havia aconseguit consolidar la seva referència però que cada vegada decreix en reputació, assegura que la candidatura de Lliures per Europa encapçalada per part del govern “posarà l’exili a l’epicentre” mentre que “és una aposta per recuperar el terreny perdut amb ERC en l’independentisme”.

Alguns referents del món republicà no han trigat a mostrar la seva indignació. Agustí Colomines, un dels ideòlegs de la Crida Nacional ha acusat la capçalera de “manipular l’exili de Puigdemont” mentre que Joel Joan, actor compromès republicà, ha afirmat que “deixar de ser-ne subscriptor” va ser “un dels plaers més grans” de la seva vida.


 

 

 

Relacionats