Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

L’ANC referma l’aposta per la via unilateral “no violenta” i avisa el Govern que faran “una pressió més efectiva”

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha refermat l’aposta per la via unilateral “no violenta” i ha avisat el Govern que faran “una pressió més efectiva”. “No acceptarem passes enrere”, ha assegurat […]

Avatar
Agències 22/12/2018
Pla mitjà de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, a l'acte de l'Auditori del Fòrum per marcar l'estratègia política, el 22 de desembre de 2018 (horitzontal).

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha refermat l’aposta per la via unilateral “no violenta” i ha avisat el Govern que faran “una pressió més efectiva”. “No acceptarem passes enrere”, ha assegurat aquest dissabte al vespre la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, durant l’acte públic al Fòrum de Barcelona per marcar l’estratègia política de l’entitat coincidint amb el final del termini que van donar al Govern i al Parlament per acordar com aplicar “el mandat de l’1 d’octubre”.

Paluzie ha avisat que si l’executiu “no compleix, l’única alternativa serà la seva substitució”

La presidenta de l’ANC ha constatat que no hi ha unitat de l’independentisme i els partits tenen “estratègies diferents”. “Hem de recuperar la brúixola i posar-nos en marxa per la independència”, ha reclamat Paluzie.