Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’ANC proposa al seu Secretariat aportar més de 20.000 euros per finançar l’acte de Perpinyà

La cúpula demana que es voti cofinançar així l’acte del Consell per la República perquè està obligada pel seu reglament

Avatar
Agències 27/02/2020
La presidenta de l'ANC Elisenda Paluzie i l'expresident català Carles Puigdemont al Parlament Flamenc el 9 d'ocutubre del 2018 (Horitzontal)

La comissió permanent de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha proposat fer una aportació de 20.000 euros + IVA per finançar l’acte del Consell per la República que se celebrarà dissabte a Perpinyà, i que comptarà amb la presència dels eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, i la participació a través de vídeos i cartes de presos i altres exiliats. Segons ha pogut saber l’ACN, aquest dimecres es va fer arribat la proposta d’aportació econòmica als membres del Secretariat, que hauran de votar abans de les 19.00 hores del divendres si ho validen. El reglament de l’entitat obliguen a que qualsevol despesa superior a 10.000 euros rebi el vistiplau de tot el Secretariat i no només de la permanent.

 

Fonts de l’Assemblea han explicat a l’ACN que aquests més de 20.000 euros són una aportació afegida a la despesa que ja suposa la logística de l’acte en la que participen, junt a Òmnium, i que respon a que són membres del Consell per la República.