Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

L’alcalde de Salou (PDECAT) rebutja una manifestació independentista perquè perjudica el turisme

Salou, al centre de la polèmica. El motiu és una manifestació independentista que ha autoritzat el mateix departament d’interior per aquest dissabte al passeig marítim. L’alcalde però, un independent del […]

Redacció
Redacció 25/08/2018
Imatge de la platja de Salou / ACN

Salou, al centre de la polèmica. El motiu és una manifestació independentista que ha autoritzat el mateix departament d’interior per aquest dissabte al passeig marítim. L’alcalde però, un independent del PDeCAT, no hi està d’acord i diu que vulnera l’acord de no fer actes polítics en zones turístiques.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lamentat que finalment la Generalitat hagi d’nat l’autorització perquè Plataforma per la Democràcia i la Llibertat de Cambrils, Salou i la Pineda, faci aquesta tarda una marxa.

“Nosaltres el que volem és que els turistes vinguin i gaudeixin dels nostres serveis, les nostres platges i tot això, no d’històries polítiques”, ha exposat en un comunicat que ha emès l’alcalde.

Granados s’ha remès a l’acord municipal de fa tres anys en què es va decidir que els espais turístics del municipi no siguin escenari de cap acte polític. “S’han emprat en la Generalitat de Catalunya, que és l’única que té la competència de dir sí o no passant per alt tots els suggeriments i recomanacions fets per l’Ajuntament de Salou”, ha recollit el 324.