Dilluns, 10 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

L’alcalde de Prats de Molló negocia amb la policia francesa per evitar les càrregues contra els manifestants de l’AP-7

És el ministre d’interior francès, Christophe Castaner, qui ha de donar l’ordre

Redacció
Redacció 11/11/2019
L'alcalde de Prats de Molló, Claudi Ferrer, negociant amb els antidisturbis francesos a la zona del tall a l'AP-7 convocada pel Tsunami Democràtic aquest 11 de novembre del 2019

L’alcalde de Prats de Molló, Claudi Ferrer, està negociant amb la unitat d’antiavalots de la Gendarmeria (la CRS) per evitar que els agents carreguin contra els manifestants que des de primera hora del matí ocupen l’AP-7 a la Catalunya del Nord. Ferrer parla amb el cap de la prefectura de la CRS que hi ha actualment en el tall de la carretera i, aquest, està en contacte amb el ministre d’interior francès, Christophe Castaner.

De fet, és aquest qui ha de donar l’ordre de carregar o no contra els concentrats. Durant les negociacions, la policia francesa proposava que els manifestants deixessin marxar els camions atrapats a l’autopista per tal que poguessin recular fins a la sortida del Voló i desviar-se per altres vies secundàries.

Entrevista només en català

Segons el fotoperiodista Jordi Borràs, d’altra banda, ‘La Sexta’ ha volgut entrevistar Claudi Ferrer “en castellano” i el batlle ha dit que només donaria l’entrevista en català.