Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

L’Ajuntament de Badalona i la Generalitat cerquen solucions per les víctimes de l’incendi

La reunió entre l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat per trobar solucions per a les persones afectades en l’incendi d’un bloc del barri de Sant Roc ha arrancat aquest diumenge […]

Agències 06/01/2019
Pla general de la reunió entre l'Ajuntament de Badalona i la Generalitat per abordar solucions per als afectats de l'incendi en un bloc del barri de Sant Roc, al consistori / ACN
La reunió entre l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat per trobar solucions per a les persones afectades en l’incendi d’un bloc del barri de Sant Roc ha arrancat aquest diumenge passades les 12 del migdia a l’edifici de la Casa de la Vila, encapçalada per l’alcalde la ciutat, Àlex Pastor. L’objectiu de la reunió és avaluar mesures per atendre els veïns de l’edifici on es va declarar un incendi que va causar la mort de tres persones i una trentena de ferits, aquest dissabte al matí. L’immoble abrasat per les flames té deu plantes amb dos habitatges en cadascuna.
Els responsables de conselleries de la Generalitat que participen a la reunió són el secretari d’Afers Socials, Francesc Iglesies; el secretari d’Hàbitat Urbà, Agustí Serra; la directora general de Protecció Civil, Isabel Ferrer; la directora general de Servis Socials, Meritxell Benedí, així com el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernàndez.
Del consistori, acompanyen Pastor els tres regidors que completen l’equip de govern; el superintendent de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández i el responsable de l’Oficina Local d’Habitatge de Badalona, Christian Carneado.