Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

L’advocat que presenta el recurs de CCC contra els indults és el mateix que defensa el sindicat majoritari dels mossos

Ángel Escolano Rubio com advocat defensa el sindicat de Mossos, SAP-FEPOL, i com a president de Convivència Cívica Catalana carrega contra els indults

Redacció 25/06/2021

En el seu dia el col·lectiu de Mossos independentistes, Mossos Guilleries va denunciar la persecució que patien per presentar-se a les eleccions sindicals i el que advocats d’extrema dreta representin el sindicat majoritari del Mossos. Una gran incongruència que tindria que preocupar al propi Conseller d’Interior i el propi Govern.

“El col·lectiu de Mossos independentistes, Mossos Guilleries, ha denunciat en un nou comunicat la demanda que el sindicat de Mossos SAP-FEPOL ha presentat pel darrer procés electoral sindical. Guilleries adverteix que aquesta demanda té per objectiu, entre d’altres, “fer fora del Consell de Policia l’únic sindicat independentista que hi té representació, el SEGCAT“.

Guilleries també menciona un dels promotors de la demanda, l’advocat Ángel Escolano Rubio, que és vicepresident de “Catalunya suma por España” i president del grup ultraespanyolista “Convivencia Cívica Catalana”, que es dedica a batallar jurídicament contra la llengua catalana i els dirigents.”