Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Mossos Guilleries denuncia la persecució de l’únic sindicat independentista del Consell Policial

El col·lectiu independentista adverteix que els advocats amb ideologia d’extrema dreta també representen sindicats com el de la UGT

Àlex Huguet 27/01/2021
Emblema de Mossos Guilleries.

El col·lectiu de Mossos independentistes, Mossos Guilleries, ha denunciat en un nou comunicat la demanda que el sindicat de Mossos SAP-FEPOL ha presentat pel darrer procés electoral sindical. Guilleries adverteix que aquesta demanda té per objectiu, entre d’altres, “fer fora del Consell de Policia l’únic sindicat independentista que hi té representació, el SEGCAT“.

Guilleries també menciona un dels promotors de la demanda, l’advocat Ángel Escolano Rubio, que és vicepresident de “Catalunya suma por España” i president del grup ultraespanyolista “Convivencia Cívica Catalana”, que es dedica a batallar jurídicament contra la llengua catalana i els dirigents.

Amb tot, el col·lectiu adverteix que els advocats ultres també representen els sindicats de la UGT al CME, i fan una crida als seus afiliats a donar-se de baixa de “formacions immerses en una preocupant deriva espanyolista”.

Podeu llegir el comunicat sencer aquí:

“Hem tingut coneixement que el sindicat de Mossos SAP-FEPOL (sucursal de la UGT al CME i expert en l’intercanvi de vots per correu per gadgets policials) ha presentat una demanda relacionada amb el darrer procés electoral sindical.

Un dels objectius d’aquesta iniciativa és intentar fer fora del Consell de Policia l’únic sindicat independentista que hi té representació, el SEGCAT, el qual amb molt poc temps d’existència prèvia a la seva presentació electoral va aconseguir aquesta fita tan difícil.

L’esmentada demanda la subscriu l’advocat Ángel Escolano Rubio, vicepresident del grupuscle fatxa “Cataluña suma por España” i president de l’entitat ultraespanyolista “Convivencia Cívica Catalana”.

Aquest estrafolari lletrat s’ha destacat com a furibund anticatalanista, emprenent infinitat de croades contra la nostra llengua i dirigents catalans.

El recordem com a impulsor de la fallida ILP contra el model d’immersió lingüística. També va presentar denúncia demanant una sanció per al cap d’una PL perquè feia parlar català als agents o, fins i tot, va denunciar el vicepresident legítim Oriol Junqueras pel trencament de condemna que suposava, segons ell, el contracte de treball amb la Universitat de Vic.

No només el sindicat SPC compta amb advocats ultres, sinó que ara també ho fa el sindicat de la UGT al CME.

Exhortem els seus afíliats que siguin independentistes o simplement que estimin la seva terra i les seves senyals d’identitat que es donin de baixa d’aquestes formacions, immerses en una preocupant deriva espanyolista.

En un altre ordre de coses, constatem una vegada més el rotund “èxit” de la missió i el compromís amb Catalunya que té el PSC-PSOE: millorar la vida dels catalans, però només d’aquells que són dirigents del seu partit, enxufant-los al Consejo de Ministros, als consells d’administració de grans empreses regulades o altres poltrones controlades per l’Estat (Iceta, Illa, Navarro, Clos, Montilla, Hereu, Ros, Serra, etc, etc).

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 27 de gener de 2021″