La Vanguardia explica una suposada traició de Trapero al Govern Puigdemont La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

La Vanguardia explica una suposada traició de Trapero al Govern Puigdemont

Els Mossos d’Esquadra tenien a punt un helicòpter per evacuar el president Carles Puigdemont i la resta de consellers, en cas que haguessin estat detinguts després de la Declaració Unilateral […]

Redacció
Redacció 16/03/2019
Junqueras i Puigdemont, just després de la Declaració Unilateral d'Independència al Parlament / ACN

Els Mossos d’Esquadra tenien a punt un helicòpter per evacuar el president Carles Puigdemont i la resta de consellers, en cas que haguessin estat detinguts després de la Declaració Unilateral d’Independència. Segons informa La Vanguardia, aquesta acció formava part del pla dissenyat pel Major Josep Lluís Trapero.

Es desconeix si aquesta filtració és informació o pretén ser un exemple de pornografia periodística, però el pla exposat seria que cada comissari de la direcció de la policia catalana tindria assignada la custòdia d’un conseller. A més, el mitjà del Grup Godó també explica que els Mossos van demanar a Jesús Barrientos, president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que estigués al seu despatx tota la jornada del 27 d’octubre per poder donar, de forma immediata, qualsevol ordre als agents.

Relacionats