Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

La UE Sant Andreu es fa enrere de cedir el seu estadi per a un acte en favor d’Ucraïna en veure-hi la participació de l’extrema dreta

|

- Publicitat -

La UE Sant Andreu manifesta que no cedirà finalment l’estadi Narcís Sala pel torneig que s’havia de fer aquest dissabte, tot i que l’única involucració del Club era la cessió del camp als organitzadors perquè es fes un torneig solidari per a recaptar fons per a Ucraïna.

Publicitat

Des del Sant Andreu assegura que al torneig hi participaran jugadors afins a l’extrema dreta i, justifica, que no ho vol fomentar: “És inadmissible i xoca amb els valors que defensa la UE Sant Andreu”, deixen palès en un comunicat.

En aquesta línia, també deixen per escrit que la decisió no va lligada amb aquesta ideologia i els traslladem les nostres disculpes: “Vol remarcar el compromís del Club amb Ucraïna i els refugiats que ha causat la invasió del govern de Rússia en aquest país està fora de tot dubte”.

La UE Sant Andreu també reitera la defensa dels valors democràtics i antifeixistes com a pilars fonamentals de la construcció d’una pau justa per a tots els pobles del món.

Comunicat oficial Unió Esportiva Sant Andreu
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió