Dissabte, 13 d'agost de 2022 - Edició 1479
La República

La Taula del Tercer Sector Social pressiona perquè Catalunya es posi les piles en la recuperació social: “Falta concreció i rapidesa”

La presidenta de la Taula ha recordat que gairebé un 30% de la població a Catalunya viu en una situació de pobresa i exclusió

Redacció 15/06/2022

En la jornada de Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya s’ha alertat del risc que el territori català quedi “a la cua de la recuperació social”. En aquest sentit, la presidenta de l’entitat, Francina Alsina ha lamentat la falta de “concreció, rapidesa i planificació” en les polítiques públiques per sortir de la crisi.

Per deixar-ho plasmat en dades, Alsina ha recordat que la pandèmia ha abocat un milió de persones més a la precarietat i que avui dia gairebé un 30% de la població a Catalunya viu en una situació de pobresa i exclusió.

Pere Aragonès també hi ha intervingut i ha volgut mostrar tot l’agraïment en la tasca de les entitats “en uns moments extremadament complexos”; aportant el seu reconeixement.

En la setena edició del Congrés hi han participat un munt d’entitats del sector, com la Creu Roja, l’Hospital Sant Joan de Déu o la Fundació Esplai.