Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Les seus de Trias, Maragall i la CUP apareixen amb cartells que exigeixen la independència

'Desobediència Civil' reivindica l'acció a Twitter, que pretén pressionar els partits secessionistes

|

- Publicitat -

Les seus del candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, del candidat d’ERC, Ernest Maragall i la seu nacional de la CUP a Barcelona han quedat cobertes aquest dilluns a primera hora del matí amb cartells que exigeixen a les formacions independentistes que facin efectiva la secessió de Catalunya. “Partits! Us exigim la independència. Des de l’Ajuntament hi ha molt a fer”, deien els cartells que, per exemple, cobrien pràcticament tota la porta de vidre de l’entrada a l’oficina de Trias i que aquest mateix matí ja els estaven retirant.

Publicitat

‘Desobediència Civil’ ha reivindicat l’acció a Twitter anunciant una “campanya arreu del territori per exigir a les “a les candidatures independentistes a les eleccions municipals que posin al centre dels seus programes la independència”. “Vosaltres encartelleu els carrers, nosaltres les vostres seus (ERC, Junts i CUP)”, han dit en una piulada.

Et pot interessar  Demòcrates proposa teixir una aliança independentista de cara el 23-J per bloquejar la investidura fins a negociar l'autodeterminació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió