Divendres, 18 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

La resposta de Rufián a les crítiques d’Asens sobre la figura de Junqueras

Gabriel Rufián ha demanat a Jaume Asens que visiti Oriol Junqueras a la presó de Soto del Real i “li digui a la cara el que pensa d’ell”. Les paraules […]

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 17/04/2019
ERC ha celebrat un acte de campanya a les portes del castell de Montjuïc / Aleix Ramírez

Gabriel Rufián ha demanat a Jaume Asens que visiti Oriol Junqueras a la presó de Soto del Real i “li digui a la cara el que pensa d’ell”. Les paraules del número dos de la candidatura d’ERC al Congrés arriben després que el candidat dels comuns hagi expressat com Junqueras “no és la persona d’esquerres que m’imaginava que era”.

En clau de campanya, Rufián ha esquivat la demanda de Junts per Catalunya de garantir la unitat d’acció de l’independentisme abans del 28 d’abril i a la vegada “ha desitjat tota la sort del món per l’espai convergent”.

ERC demana un reconeixement per la figura de Lluís Companys

A les portes del castell de Montjuïc, Esquerra ha demanat un reconeixement “especial” per la figura del president Companys, a més d’altres mesures com la derogació de la llei d’amnistia de l’any 1975. Anna Surra, membre de la candidatura republicana al Senat, ha fet una crida a combatre contra “falsos mites” sobre la immigració.

Relacionats