Diumenge, 17 de gener de 2021 - Edició 906
La República

La policia comença a desallotjar un a un el centenar de manifestants concentrats al vestíbul de Sants

L’estació està custodiada per agents i es demana mostrar el bitllet per accedir-hi

Avatar
Agències 16/11/2019
Dues persones sent desallotjades de l'estació de Sants durant la protesta convocada pels CDR, el 16 de novembre del 2019 (horitzontal).

La Policia Nacional i els Mossos estan desallotjant un a un el centenar de manifestants que tenien encerclats al vestíbul de l’estació de Sants convocats pels CDR. A l’interior de l’estació s’hi ha fet un cordó policial i els dos accessos estan custodiats per furgonetes policials i es demana als passatgers que mostrin el bitllet per poder accedir a l’estació. La parada de metro ha estat tancada i els trens operen amb normalitat. A fora, hi ha desenes de manifestants congregats. Els Comitès han fet una crida a bloquejar Sants aquest dissabte al matí com a protesta per la sentència de l’1-O.

 

Inicialment, els Comitès han demanat concentrar-se a les parades de Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge, Plaça de Catalunya, Arc del Triomf, la Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal, les principals artèries ferroviàries a la ciutat comtal, i després han agrupat la concentració.

 

A primera hora, a estacions com Sant Andreu Comtal i Sant Andreu Arenal només hi havia presència de furgonetes i agents dels Mossos i la Policia Nacional i Sants hi havia pocs manifestants a fora.

Una vegada s’ha fet la crida unitària, s’ha reforçat el control de seguretat a les entrades de l’estació.

Relacionats