Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

La policia comença a desallotjar un a un el centenar de manifestants concentrats al vestíbul de Sants

|

- Publicitat -

La Policia Nacional i els Mossos estan desallotjant un a un el centenar de manifestants que tenien encerclats al vestíbul de l’estació de Sants convocats pels CDR. A l’interior de l’estació s’hi ha fet un cordó policial i els dos accessos estan custodiats per furgonetes policials i es demana als passatgers que mostrin el bitllet per poder accedir a l’estació. La parada de metro ha estat tancada i els trens operen amb normalitat. A fora, hi ha desenes de manifestants congregats. Els Comitès han fet una crida a bloquejar Sants aquest dissabte al matí com a protesta per la sentència de l’1-O.

Publicitat

 

Inicialment, els Comitès han demanat concentrar-se a les parades de Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge, Plaça de Catalunya, Arc del Triomf, la Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal, les principals artèries ferroviàries a la ciutat comtal, i després han agrupat la concentració.

 

A primera hora, a estacions com Sant Andreu Comtal i Sant Andreu Arenal només hi havia presència de furgonetes i agents dels Mossos i la Policia Nacional i Sants hi havia pocs manifestants a fora.

Una vegada s’ha fet la crida unitària, s’ha reforçat el control de seguretat a les entrades de l’estació.

Et pot interessar  L’Ajuntament de Barcelona inicia les actuacions per modificar la mobilitat als entorns de l’Estació de Sants
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió