Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

La persecució als símbols republicans fa que s’arrenquin llaços pel feminisme i la cultura catalana de les escoles

Els Mossos van entrar el passat divendres en diversos centres educatius de titularitat pública per ordre de la JEC, actuació que ha generat moltes queixes

|

- Publicitat -

Agents dels Mossos d’Esquadra van entrar el passat divendres en diversos centres educatius de titularitat pública per a complir l’ordre de la Junta Electoral Central que els obligava a retirar llaços grocs o altra simbologia que pogués ser “partidista”. Sembla, però, que aquesta persecució aferrissada als símbols republicans ha deixat danys col·laterals en diferents escoles i instituts de Catalunya.

A l’escola Heurom de Perafita, per exemple, la policia catalana no va trobar cap llaç groc, però -segons ha avançat 324– van fer arrencar llaços liles penjats des de feia dos anys a les finestres exteriors per reivindicar el Dia de la Dona. I, segons ha denunciat un usuari a Twitter, els Mossos “van fer tapar el mural que fa set anys es va pintar” a l’Institut Priorat de Falset “durant les jornades culturals”. Es tracta d’un llaç amb una senyera.

Publicitat

Et pot interessar  Publiquen una segona filtració de dades de mossos robades en un ciberatac
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut