Dijous, 8 de desembre de 2022 - Edició 1596
La República

La Moncloa passa de tot: Convocarà la Bilateral d’infraestructures per seguir perdent el temps

Cap voluntat del govern Sánchez de compensar amb diners la manca d’execució pressupostaria

Redacció 04/06/2022

La ministra de Política Territorial, portaveu del govern espanyol i presidenta de la Comissió Bilateral Estat Generalitat, Isabel Rodríguez, ha enviat aquest divendres una carta de resposta a la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, on planteja la convocatòria de la Comissió d’Inversions i Infraestructures “tan aviat com sigui possible”. Fonts de Moncloa apunten que la convocatòria d’aquesta comissió no tindrà lloc abans del 15 de juny. La representació estatal estarà encapçalada per la secretària general del Ministeri de Transports, Isabel Pardo de Vera; pel secretari general d’Infraestructures, Xavier Flores; pel secretari general de Coordinació Territorial, Fernando Galindo Elola.

 

Les mateixes fonts apunten que qui exerceix la presidència d’aquest òrgan per la part catalana és el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori; a més del secretari general d’Economia, Jordi Cabrafiga; la secretària general de Presidència, Núria Cuenca i dels presidents de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis, Olga Arnau i Lluís Soler.

 

Amb tot, Puigneró ha dit aquest divendres que la reunió ha de tenir caràcter tècnic, amb l’absència de consellers i ministres.