Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

La hipocresia política de la Feria d’Abril: De convidar Bielorússia a mostrar solidaritat amb Ucraïna

|

- Publicitat -

La Feria d’Abril a Catalunya sempre ha estat plena de corrupteles i escàndols

Publicitat

Si a l’any 2015, tal i com diu la carta enviada per la FECAC, organitzadora de l’acte convidant a l’ambaixador de Bielorússia a França a la fira amb totes les despeses pagades ja formava part del màrqueting d’un negoci que deixa molts diners a uns pocs, recordem que l’històric dirigent de la fira, Garcia Prieto i alguns dels seus col·laboradors segueixen imputats.

Carta invitación Sra. Zadziarkouskaya

Recordem que Bielorússia era ja una dictadura amb un govern titella controlar per Putin, aleshores això no importava, suposo que per rentar-se la cara aquest any ha convidat a l’ambaixador a Espanya d’Ucraïna i han tapat els error del passat amb una disfressada campanya de solidaritat amb els ucraïnesos.

La Feria d’Abril a Catalunya, un negoci d’uns pocs que inaugurarà demà el President Aragonès

La “Feria” és el braç festiu i polític del PSC més espanyol per exercir influències i control del territori, l’home fort segueix sent el condemnat per l’escàndol de finançament il·legal del PSC conegut pel cas Filesa, Josep Mª Sala segueix controlant tot l’operatiu dirigit pel seu fidel col·laborador i militant socialista, Daniel Salinero.

La Feria d’Abril ha obert la porta a una gran caseta de l’extrema dreta de Vox

Amb el silenci d’altres partits, com el mateix PSC i ERC que parlant tot el dia de no fer tractes amb ells però que han callat i han acceptat tenir també caseta en el recinte firal amb Vox. Sembla que la Feria d’Abril agermana partís d’esquerres amb l’extrema dreta, tot entre alcohol i altres substancies.

 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió