Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

La Feria de Abril de Barcelona torna i permetrà una caseta de Vox

|

- Publicitat -

Del 22 d’abril al diumenge 1 de maig, tornarà dos anys més tard la Feria de Abril de Barcelona, anul·lada els últims anys per la situació pandèmica.

Una de les ràdios més vinculades, Ràdio Teletaxi, ha anunciat amb alegria el retorn d’aquest esdeveniment, i també n’ha donat molts detalls sobre les activitats que s’hi faran. El que ha sorprès, o no, és el llistat de casetes de la Feria que tindran gairebé tots els partits polítics catalans, els quals inclouen Vox, que tindrà via lliure per escampar el seu feixisme per la popular cita. D’entrada, sorprèn veure com el Govern, amb una majoria d’independentisme al Parlament, intenta collar a Vox durant les seves intervencions plenes d’odi, però, en canvi, permeten que participi en aquest tipus d’actes culturals, i això ja ve de lluny, ja que el 2019, quan Vox encara no havia tingut escons al Parlament, ja se li va permetre.

Publicitat

Altres partits també hi participaran

Vox només serà un dels partits que tindran caseta a la Feria d’Abril. Ciudadanos, malgrat la seva gairebé inexistència política i baixa representació, també ha aconseguit fer-se un lloc a la Feria, així com els socialistes de Salvador Illa. Per part de l’independentisme, ERC és l’únic partit que tindrà caseta aquest any.

El desgavell i la corrupció de la FECAC

D’altra banda, el context de la Feria de Abril sempre ha estat envoltat de corrupció i de polèmiques, especialment pel que fa a la seva empresa organitzadora, la FECAC, que ja va ser condemnada per culpa de Francisco García-Prieto, al no complir un contracte d’exclusivitat per beneficiar l’empresa del seu fill. Per acabar de rematar la seva reputació, es van confirmar més trames de corrupció de García Prieto i la seva família que els van suposar multes milionàries per part del jutge, i que podien acabar amb l’embargament dels seus béns.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats

Amb tot, i fins i tot amb el canvi polític a l’Ajuntament de Barcelona amb l’arribada de Colau, la FECAC no ha estat mai combatuda per deixar de ser l’única autoritat organitzadora de la Feria de Abril, més aviat al contrari, sempre se l’ha acabat blanquejant.

 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut