Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

La deriva unionista de El Periódico comporta el tancament de la seva planta d’impressió

La deriva del diari sota la direcció d’Enric Hernández liquida el Grupo Zeta El Grup Zeta ha comunicat al comitè d’empresa de la planta d’impressió d”El Periódico’, que es troba […]

Agències 10/04/2019

La deriva del diari sota la direcció d’Enric Hernández liquida el Grupo Zeta

El Grup Zeta ha comunicat al comitè d’empresa de la planta d’impressió d”El Periódico’, que es troba a Parets del Vallès, que vol tancar la rotativa i aplicar un ERO que significaria l’acomiadament de 54 persones, segons han explicat fonts sindicals de Gráficas de Prensa Diaria a l’ACN.

La venda del diari a Premsa Ibérica força el tancament de la planta d’impressió

Els motius de la direcció de l’empresa, segons les mateixes fonts, són causes econòmiques, però les fonts sindicals creuen que el motiu real són les condicions de l’Editorial Prensa Ibérica per l’adquisició del grup Zeta, que passaria per tancar la rotativa de Parets del Vallès i imprimir ‘El Periódico’ a la planta d’Imprintsa amb seu a Sant Fruitós del Bages. De fet, Prensa Ibérica és propietària d’Imprintsa.

Arrenca ara un període de consultes d’una setmana entre les parts. Fonts sindicals asseguren que de produir-se finalment l’ERO plantaran cara a la decisió.