Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

La CUP es presentarà a les eleccions del 23-J amb l’aval del 61% dels militants

Albert Botran i Mireia Vehí repetiran al capdavant de la llista

|

- Publicitat -

La CUP es presentarà a les eleccions estatals del 23 de juliol. Així ho han decidit el 61% dels 1.300 militants que han votat a les assemblees territorials plenàries celebrades a tot el territori i que ha finalitzat aquest dissabte amb un consell polític celebrat a Sant Pere de Ribes (Garraf).

Publicitat

La formació de l’esquerra independentista destaca que aquest resultat “valida” la feina feta durant la darrera legislatura a Madrid i situa la CUP com l’única alternativa “clarament independentista i d’esquerres”.

D’aquesta manera la militància revalida Albert Botran (número 1 a Barcelona) i Mireia Vehí (número 1 a Girona) com a cares visibles de la candidatura. A aquesta llista s’hi sumen, de moment, Laure Vega i Ignasi Bea per Barcelona; Edgar Fernàndez i Pepa Planas per Tarragona i Robert Sabater que anirà després de Mireia Vehí per Girona. A Lleida estan treballant per confeccionar llista, seguint el procés territorial i també estan valorant presentar-se a les Illes Balears.

 “Nosaltres no amaguem l’estelada, ni en les municipals ni mai”, ha reivindicat Botran. Al seu torn, Vehí ha deixat clar que si depèn de la CUP “no hi haurà govern de dreta i extrema dreta” però alhora ha volgut posar sobre la taula que el seu objectiu és “aconseguir l’autodeterminació” i ha afirmat que “no ens tremolaran les cames davant cap escenari”.

Et pot interessar  La CUP insta a "no cooperar en l'estabilització de les institucions de l'Estat" fins a aconseguir l'autodeterminació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió