Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La CUP celebra la resposta “excepcional” de mobilització i desobediència

El diputat de la CUP Carles Riera ha celebrat que aquest divendres amb les protestes s’hagi “aturat” la normalitat amb una resposta “excepcional” de mobilització i desobediència. Riera ha afirmat […]

Redacció
Redacció 21/12/2018
Carles Riera, diputat de la CUP
El diputat de la CUP Carles Riera ha celebrat que aquest divendres amb les protestes s’hagi “aturat” la normalitat amb una resposta “excepcional” de mobilització i desobediència. Riera ha afirmat que la celebració del consell de ministres a Barcelona ha estat una “provocació” i “agressió”.
En una atenció als mitjans, Riera, ha apuntat que la mobilització, la desobediència i la unilateralitat “són els únics camins per assolir el dret a l’autodeterminació”. També ha lamentat que a la trobada entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i en el posterior sopar a Foment “no s’hagi parlat” del dret a l’autodeterminació, de la fi de la repressió ni de l’assoliment dels drets socials i polítics.
“Esperar, desitjar i convocar que tothom segueixi mobilitzant-se al llarg del dia per mantenir viva i ferma la protesta i l’aturada de la normalitat al país. Assistim a la manifestació de la tarda”, ha reclamat.