Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

La Crida Nacional incorpora a l’esquerra

Es presenta un manifest d'esquerres que dóna suport a la causa de Puigdemont

|

- Publicitat -

Diferents intel·lectuals d’esquerres de diferents partits han signat avui un manifest de suport a la Crida Nacional. Ho fan amb aquestes paraules: “Amb aquesta voluntat, les persones signants d’aquesta declaració, molts de nosaltres militants i/o simpatitzants d’organitzacions polítiques d’esquerres, ens comprometem a participar activament en la configuració d’aquesta nova eina política que considerem que ara mateix necessita el nostre país”.

Publicitat

“La sobirania no és només un deure històric i, menys encara, només una raó identitària. La sobirania és sobretot el dret a dotar-nos d’eines pròpies i dels recursos aquí generats, per poder donar resposta als reptes socials dels temps que vivim i a les necessitats concretes i quotidianes de la gent”. Diuen els sotasignats. Entre ells podem torbar a reconegudes veus progressistes com ara Isabel-Clara Simó, Imma Tubella, Eudald Carbonell o Hèctor López Bofill.

Tal com ha pogut saber La República aquests pròxims dies se sumaran al manifest reconegudes cares de l’independentisme progressista.

Et pot interessar  L’impost temporal de solidaritat de les grans fortunes exposa de nou la diferència fiscal entre Catalunya, Madrid, el País Basc i Navarra
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió