Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

La conversa de l’advocat de Joaquim Forn amb el jutge Llarena

Xavier Melero ha passat, aquest matí, pels micròfons del Món a RAC1. L’advocat de Joaquim Forn ha parlat de l’estratègia de defensa del conseller legítim d’Interior per afrontar el judici […]

Redacció 16/01/2019
El magistrat Pablo Llarena, en una imatge d'arxiu

Xavier Melero ha passat, aquest matí, pels micròfons del Món a RAC1. L’advocat de Joaquim Forn ha parlat de l’estratègia de defensa del conseller legítim d’Interior per afrontar el judici de l’1 d’octubre al Suprem i també ha revelat que ha mantingut converses amb el jutge Pablo Llarena.

“El conec de fa molts anys i considero que és un jurista de gran prestigi”, ha assegurat Melero. Ara bé, l’advocat no ha dubtat a denunciar que Llarena “es va saltar les regles del joc, condicionat” per l’acció dels exiliats i els veredictes de la justícia a Alemanya, Escòcia i Bèlgica.

El segon ingrés a presó de Turull, Romeva, Rull, Bassa (el primer de Forcadell), “el jutge aplica el discurs de a mi no se m’escapa ningú més”. Tornant a la defensa de Forn, Xavier Melero assegura que proves contra el seu client “ens porten a dir que l’única incitació va ser el pacifisme”.