Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

La Cimera Internacional Agroalimentària de Barcelona reuneix 4.000 assistents en la seva primera edició

|

- Publicitat -

La Cimera Internacional Agroalimentària de Barcelona ha reunit 4.000 persones tant de forma presencial com virtual en la celebració de la primera edició, que durant dos dies ha reunit més de 800 ponents de més de 25 països. Aquest dijous ha tingut lloc la segona jornada amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president de la Fundació Incyde de les Cambres de Comerç Espanyoles, José Luis Bonet. Ambdós han apostat per donar continuïtat a aquesta cimera i en la necessitat d’aportar de cara al futur “la ciència i la tecnologia però també la determinació de la gent”.

Publicitat

En la seva intervenció, Aragonès ha destacat que la cimera ha posat Barcelona en “el centre del món”. El president també ha remarcat “la importància dels debats que entrellacen el futur del sector amb la necessitat d’alimentar a una població creixement i de fer-ho bé, des de les òptiques de la salut, la qualitat de vida i la sostenibilitat”.

La cimera està impulsada per la Fundació Incyde de les Cambres de Comerç Espanyoles, la Fundació Dieta Mediterrània i la Fundació Triptolemos, amb el suport de les administracions. Durant els dos dies de debat, hi han intervingut, entre molts altres, experts com l’ambaixador de l’Índia a Espanya, Dinesh k. Patnaook; la directora de Datamàtica i excongressista de la Cambra de Representants dels Estats Units, Loretta Sánchez.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió