Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

La cantant Dua Lipa, de visita exprés a Barcelona per tastar vins catalans

“He passat uns dies a Barcelona i a Catalunya anant als meus restaurants preferits, fent nous amics i coneixent alguns dels meus enòlegs naturals preferits”, ha piulat Dua Lipa

Maria Garcia 09/02/2023

Dua Lipa és un dels rostres més reconeguts de la indústria musical, i una de les cantants del moment. Després de dur a terme gires mundials, esgotant les entrades d’estadis d’arreu del món, la cantant està prenent-se un temps per desconnectar i gaudir del temps lliure abans d’anunciar un nou àlbum. I per desconnectar del tot, la britànica d’origen albanès ha decidit fer una visita exprés a Barcelona i a Catalunya, concretament al Penedès, per tastar vins catalans.

“He passat uns dies a Barcelona i a Catalunya anant als meus restaurants preferits, fent nous amics i coneixent alguns dels meus enòlegs naturals preferits“, escrivia la cantant al seu compte personal de Twitter, on acumula més de 10 milions de seguidors. “Un veritable plaer conèixer les meravelloses persones i el procés darrere el vi que m’encanta gaudir i compartir amb la gent que estimo”, afegeix.

La piulada va acompanyada de quatre imatges on es veu la cantant tastant vi a les bodegues, al costat d’una bota de vi signada per ella mateixa,  i menjant. Els vins que ha tastat la famosa cantant, que també esmenta a la piulada, són de Clos Lenticus ManelEmilie Mutombo i Partida Creus.