Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

JxCat a Sánchez “després de l’estat d’alarma seguirà sense respectar les competències?”

|

- Publicitat -

El portaveu de JxCat al Senat, Josep Lluís Cleries, preguntarà en el proper Ple de la Cambra a el president del Gobierno si un cop superat l’estat d’alarma “seguirà sense respectar el mandat democràtic” i les competències de Quim Torra com a president de la Generalitat.

Publicitat

Sánchez torna dimarts a Ple del Senat, on hi acudeix un cop al mes, i respondrà en aquesta ocasió a tres preguntes del PP, JxCat i UPN (Grup Mixt). Cleries ha registrat una pregunta sobre les intencions de Sánchez pel que fa a les competències de la Generalitat “una vegada cobert l’últim tram de l’estat d’alarma”, que conclourà si no hi ha novetats el pròxim 21 de juny.

JxCat ha acusat l’executiu de Sánchez d’haver tret competències a la Generalitat durant la declaració de l’estat d’alarma, a l’haver assumit el comandament únic en qüestions com Sanitat i mobilitat dels ciutadans. Un cop superada aquesta situació, la Generalitat reivindica la seva autonomia per decisions en el que s’ha anomenat la nova normalitat, per exemple en l’organització del nou curs escolar.

Et pot interessar  El PP rebaixa el to contra Junts, PNB i Sumar, que finalment tindran grup propi al Senat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió