Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Jordi Pesarrodona abandona definitivament el secretariat de l’ANC enmig de la crisi que sacseja l’entitat

L’activista va deixar la vicepresidència fa unes setmanes per discrepàncies amb la direcció de Dolors Feliu

Redacció 08/03/2023
La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, i el vicepresident de l'entitat, Jordi Pesarrodona, en una roda de premsa davant del TSJC Data de publicació: dijous 13 d’octubre del 2022, 14:10 Localització: Barcelona Autor: Sara Escalera

Jordi Pesarrodona plega del secretariat nacional de l’ANC. Després de la dimissió en bloc de tretze membres de la cúpula de l’entitat, el qui fins fa poc era el vicepresident de l’entitat anuncia que deixa també el secretariat. Anteriorment, ja havia renunciat a ser el número dos de l’Assemblea per les seves diferències amb la presidenta de l’entitat Dolors Feliu i el seu nucli dur.

Segons ha avançat Nació Digital i ha confirmat l’ACN, Pesarrodona ha enviat una carta a l’entitat per a comunicar la seva decisió. La dimissió posa de manifest que s’han fet més profundes les seves diferències amb Feliu i, alhora, engreixa la crisi que ve patint l’Assemblea. L’organització triarà nou vicepresident en el proper ple, previst pel 18 de març.

La dimissió en bloc dels 13 dirigents el passat 18 de febrer era la resposta d’un sector crític que va esclatar quan l’entorn de Feliu va proposar l’impuls d’una llista cívica de cara a les eleccions vinents al Parlament.