Diumenge, 27 de novembre de 2022 - Edició 1585
La República

Independents de JxCat demanen el vot per Borràs en les primàries per elegir el presidenciable

També expressen la seva satisfacció per la decisió d’emprendre un procés de primàries per elegir el presidenciable de JxCat i per configurar “amb la màxima participació” el conjunt de les llistes electorals

Redacció 26/11/2020

Acció per la República, que aglutina diputats independents de JxCat, ha demanat aquest dijous el vot per la portaveu del grup al Congrés, Laura Borràs, en les primàries que del partit per elegir el seu presidenciable per a les eleccions catalanes, previstes el 14 de febrer.

 

En un comunicat, creuen que Borràs, per la seva formació, trajectòria i caràcter, és la persona que pot pilotar “ara mateix l’independentisme per conduir el país, amb ambició i sense renúncies, a sortir de la crisi social provocada per la pandèmia i avançar cap a la plena llibertat”.

 

Borràs competeix en les primàries amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i amb l’advocat Jordi Ferrés, i les votacions per elegir el presidenciable tindran lloc aquest cap de setmana.

 

Segons Acció per la República, el procés de debat entre els candidats ha estat una “oportunitat única per donar cohesió a JxCat, per mostrar el caràcter transversal i integrador del projecte polític i per elegir la persona més capacitada” per liderar el futur Govern amb el màxim suport popular.

 

També expressen la seva satisfacció per la decisió d’emprendre un procés de primàries per elegir el presidenciable de JxCat i per configurar “amb la màxima participació” el conjunt de les llistes electorals.