Dijous, 27 de Febrer de 2020 - Edició 581
La República

Inda acusa Torra de voler que hi hagi “morts i màrtirs” a Catalunya

“Torra i els independentistes busquen que hi hagi algún mort i màrtirs”. Un cop més, el director del diari unionista ‘Ok Diario’, ha vomitat la seva intolerància contra Catalunya i […]

Redacció
Redacció 16/12/2018

“Torra i els independentistes busquen que hi hagi algún mort i màrtirs”. Un cop més, el director del diari unionista ‘Ok Diario’, ha vomitat la seva intolerància contra Catalunya i ha etzibat un seguit d’improperis propis d’algún dirigent d’extrema dreta en la tertúlia de La Sexta Noche, on hi col·labora habitualment.

“No es pot dialogar amb els intolerants”, ha dit. Segons Inda, els independentistes volen “vendre’s” a la Unió com uns “màrtirs”. És per això que, per al director, el 155 s’ha de tornar a aplicar gràcies “al millor ministre que té el Gobierno”, referint-se a Josep Borrell. “Rajoy només va aplicar la punteta del 155, cal que sigui més llarg i més dur”, ha sentenciat.

De fet, la setmana passada Inda també va ser notícia. Després de centenars de polèmiques pel contingut manipulat d’OkDiario’, l’Associació de Federacions de la Premsa va denunciar al director per “mala praxi” i per vulnerar, en repetides ocasions, el codi deontològic.

Relacionats