Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

[Imatges] Atac amb arma de foc a un balcó amb estelades davant la Sagrada Família

Una veïna de Barcelona ha denunciat als Mossos d’Esquadra un atac patit a casa seva. Concretament, al balcó del seu domicili on hi té penjades diferents pancartes republicanes així com […]

Gerard Sesé 22/08/2018
Una façana del barri de la Sagrada Família plena d'estelades i domassos | Gerard Sesé

Una veïna de Barcelona ha denunciat als Mossos d’Esquadra un atac patit a casa seva. Concretament, al balcó del seu domicili on hi té penjades diferents pancartes republicanes així com una estelada.

La República ha pogut parlar amb la propietària, la Natàlia, que ens ha explicat que els fets han passat durant aquests dies que ha estat de vacances: “tots els autobusos dels turistes passen per davant de casa meva i tothom pot veure l’estelada i els domassos que reclamen llibertat i democràcia”.

Segons explica, els Mossos li han explicat que es tracta d’un tret d’un perdigó que fa 4,5 milímetres i és d’acer. “M’han dit que per la inclinació s’ha fet des del carrer, tot just a la cantonada entre Sardenya i Provença”.

És un primer pis i els atacants també li han llençat objectes al balcó. Els Mossos han explicat que com que es tracta d’un fet puntual no poden continuar la investigació.

La Natàlia ha assegurat a La República que no retirarà cap de les pancartes ni l’estelada.