Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

[Imatge] Les postres d’una pastisseria de Sant Feliu de Guíxols que regiraran l’estómac a l’unionisme

La pastisseria Gironès de Sant Feliu de Guíxols ha preparat unes postres que segur regiraran l’estómac a l’unionisme. Es tracta d’un brioix amb crema cremada i nata al qual han donat la […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 02/09/2018
La pastisseria Gironès, a Sant Feliu de Guíxols

La pastisseria Gironès de Sant Feliu de Guíxols ha preparat unes postres que segur regiraran l’estómac a l’unionisme. Es tracta d’un brioix amb crema cremada i nata al qual han donat la forma d’un llaç groc en solidaritat amb els presos polítics i exiliats.

“Si ens els mengem no els podran arrancar”, ha escrit l’empresa al seu compte d’Instagram. La iniciativa ha estat lloada per diverses persones a la xarxa social, mentre altres han carregat contra els pastissers i la societat catalana. Des d’un perfil sota el nom “grande_y_libre”, per exemple, han aprofitat per desfermar la seva catalanofòbia escrivint: “Que ascazo. Así estais todos, como vacas”.

Aquest no és el primer dolç republicà que han creat des de la pastisseria Gironès, que el 2012 ja va fer un pastís amb la forma d’una estelada per celebrar la Diada.

Relacionats