Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024
Edició 2156

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 20 de juny del 2024

[Imatge] Bob Esponja substitueix el groc de la bandera espanyola

La revista satírica 'El Jueves' se'n riu de la campanya antirepublicana de Ciudadanos

|

- Publicitat -

La portada de la famosa revista d’humor El Jueves, aquesta setmana fa mofa de la campanya contra els llaços grocs de Ciudadanos iniciada aquest estiu. Tal com es pot apreciar la franja groga de la bandera del Regne d’Espanya és substituïda pel popular ninot Bob Esponja. Els personatges justifiquen el canvi, ja que esgotada tota la tela groga, la de la bandera és l’única que queda per utilitzar. De fons es pot veure un paisatge ple de llaços grocs. La vinyeta es complementa amb la frase: ¿Quién vive en la finca debajo de Aznar? Una clara al·lusió a la cançó de presentació del ninot.

Publicitat

L’acudit, dins del seu joc, ignora la situació d’indefensió dels voluntaris republicans agredits per penjar llaços en favor dels presos polítics. Alhora que se suma a la idea d’equiparar qui posa els llaços amb qui els treus, ignorant la realitat amenaçadora dels GDR, que desfilen de nit tapats i amb armes blanques.

La paranoia del groc arriba a l’aigua

Ahir dimarts, també ha estat notícia el fet que l’empresa Font Vella hagi hagut de justificar el color groc dels seus taps. Les botelles de plàstic de l’empresa són de diferents colors, per tal de combinar amb les diferents etiquetes. Els comentaris unionistes rebuts a les xarxes han fet que l’empresa s’hagi hagut de justificar públicament.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut