Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Hermetisme al voltant de la reunió entre Torra i Buch

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller de l’Interior, Miquel Buch, s’han reunit aquest diumenge a la tarda al Palau de Pedralbes, a Barcelona, durant dues hores i […]

Redacció 09/12/2018

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el conseller de l’Interior, Miquel Buch, s’han reunit aquest diumenge a la tarda al Palau de Pedralbes, a Barcelona, durant dues hores i mitja per analitzar l’actuació dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra a Girona i Terrassa dijous passat. Hem de recordar que la diputada de la CUP Maria Sirvent ha acusat als Mossos d’haver-la apuntat amb el fusell de “foam“, fet que li va suposar una ferida a la mà. De la mateixa manera que les càrregues del matí a Girona van estar envoltades de polèmica per la seva alta violència contra els manifestants.


En la trobada de 16 a 18.30 hores, en la qual també hi havia el secretari general d’Interior, Brauli Duart, i el director general de la Policia, Andreu Joan Martínez, “s’han mirat i repassat totes les actuacions que es van produir el dia 6 i les seves imatges”, segons fonts del Govern, que no han volgut donar més detalls de la reunió.