Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

Granados (PSC) a Torra: “Menys llacets i més dinerets als pressupostos de gènere”

La viceprimera secretària dels socialistes assegura que la despesa actual “és insuficient”

Agències 08/03/2020
La portaveu del PSC-Units per Avançar, Eva Granados, atenent els mitjans abans de l'inici de la manifestació feminista del 8-M, el 8 de març del 2020 (Horitzontal).

La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha qualificat “d’insuficient” la despesa que destina el govern català en matèria “de gènere”. Dirigint-se directament “al Govern de Torra” li ha reclamat “menys llacets i més dinerets als pressupostos de gènere”. Granados ha fet aquestes declaracions abans de l’inici de la manifestació del 8-M a Barcelona, on ha fet una crida també a posar fi a la “xacra” de la violència masclista i ha denunciat les desigualtats existents. “Cal eliminar la bretxa salarial i assolir la igualtat d’oportunitats al mercat laboral”, ha dit.

 

La socialista també ha volgut fer una crida a la necessitat d’una “coeducació real”. “Només el 7.5% de les referències als llibres de text d’ESO són de dones, cal arribar al 50 per tenir una coeducació real”, ha apel·lat. I ha fet una crida a les dones, “des de les institucions i des dels seus llocs de treball”, a anar a l’una per fer “una societat més justa”..