Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023
Edició 1956

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 04 de desembre del 2023

Gran acció per la independència al litoral català

|

- Publicitat -

El CDR de Blanes ha plantat un centenar de para-sols grocs a la platja de Sa Palomera aquest diumenge. L’objectiu ha estat reclamar la llibertat dels presos polítics i alguns dels para-sols duien escrit el lema ‘Free democràcia’. L’objectiu era cridar l’atenció dels turistes i els banyistes que hi havia a la platja. Durant aquest diumenge al matí a Blanes Sa Palomera estava especialment concorreguda i, a la mateixa hora, a la zona s’estava fent una neteja de la platja i el fons marí, fet que ha congregat encara més gent.

Publicitat

L’acció ha coincidit amb la desfilada embarcacions just davant del port equipades amb estelades. Blanes ha estat, de fet, un dels punts del litoral català entre Colera i Sitges on centenars d’embarcacions i gent nedant han arribat en una acció d'”Onada per la independència” -organitzada per Esportistes per la República amb el suport de diversos col·lectius- per a “recuperar l’estelada com a bandera aglutinadora”.

L’eurodiputada i companya de Raül Romeva, Diana Riba, ha acudit al Pont del Petroli de Badalona, on han arribat part de les embarcacions i diversos nedadors amb les lletres de la paraula “independència” entre els quals hi havia dos dels fills de Romeva.  Riba ha llegit un manifest i ha demanat que aquesta Diada surti “tothom” al carrer “per continuar dient que seguim i seguim estant aquí i necessitant un projecte polític” per a Catalunya.

Et pot interessar  La societat catalana es manté a favor d'un referèndum i de l'amnistia, però baixa el de la independència, segons el CEO
Publicitat

Més notícies

Opinió