Edició 2045

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de març del 2024
Edició 2045

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 01 de març del 2024

Girauta encèn la xarxa compartint un article de l’ultranacionalisme espanyol sobre andalusos que “aguantan al pariente separatista”

|

- Publicitat -

“Buena obra veraniega de cientos de andaluces: aguantar al pariente separatista que vive en Cataluña”. Aquest és el títol del text que ha compartit Juan Carlos Girauta (Cs) a través de Twitter i que està publicat al portal ultranacionalista espanyol ‘Dolça Catalunya’. Un article que incita a la catalanofòbia, insultant (entre altres coses, la titllen de “lazi pirada”) una andalusa resident a Catalunya que explica a la xarxa la situació que ha viscut amb els seus familiars en relació al conflicte entre Catalunya i Espanya.

Publicitat


Molts usuaris han retret a Girauta que hagi compartit aquest text i li han recordat què passaria el tuit l’hagués fet un diputat independentista sobre unionistes de vacances a Catalunya. També l’han animat a deixar de sembrar odi contra Catalunya. Entre aquests usuaris, hi ha l’actor Toni Albà, que s’ha hagut de contenir en llegir la piulada de Girauta.

Et pot interessar  Dir-se “Puig”, inaugurar el gratacels emblema de la multinacional catalana i renunciar a la llengua catalana
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut