Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

Feijóo i Mazón junts a València “per a ofrenar noves glòries a Espanya”

Carlos Mazón va començar la seva intervenció dient que el País Valencià "ha tornat a ofrenar noves glòries a Espanya"

|

- Publicitat -

Ahir, dimecres 7 de juny, es va celebrar una Junta Directiva del PPCV a València a la qual hi va assistir el president estatal del partit, Alberto Núñez Feijóo, per acompanyar Carlos Mazón, guanyador de les darreres eleccions al País Valencià.

Publicitat

Feijóo va voler utilitzar la victòria del partit dretà i espanyolista al País Valencià per a reivindicar-la com un trampolí a la seva cursa cap a La Moncloa. En aquest sentit, va insistir en la importància del territori valencià per a una eventual victòria popular de cara als comicis de juliol i va atacar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

La reunió va aplegar càrrecs electes i militants del partit. L’acte va començar amb un vídeo d’homenatge a Feijóo elaborat pel PPCV, explicitant així el sucursalisme de la formació. Feijóo, en resposta, va lloar els resultats del PPCV i la figura del seu cap de llista Carlos Mazón. Segons Feijóo, “la Comunitat Valenciana és un dels ressorts en què pivotarà el canvi a Espanya  Sé que aquesta comunitat no fallarà i, si no falla la Comunitat Valenciana, no fallarem en el Govern de la nació [en referència a Espanya]”.

Carlos Mazón va començar la seva intervenció dient que el País Valencià “ha tornat a ofrenar noves glòries a Espanya” amb aquests resultats electorals i va dir, en referència a Feijóo, que el PP “sí que està orgullós de tenir un president nacional que atén, prioritza i que complirà amb la Comunitat Valenciana pel bé d’Espanya”. També va aprofitar per marcar les línies del que serà el seu govern:  “Sí o sí, serà un govern del canvi liderat pel PP i que executi el seu projecte polític. Serà estable, cert, segur i eficaç. I defensarà a la Comunitat Valenciana per sobre de tot. Complirem amb tot això, que estiguin tranquils els ciutadans, que això va molt de debò i ho farem amb gran responsabilitat”.

Et pot interessar  Vox vota en contra del protocol per a prevenir agressions sexuals de La Mostra de cine de València
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió