Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Feijóo carrega contra Irene Montero: “Aquesta ministra el que havia de fer era recollir el seu despatx”

El líder del PP no s’ha tallat ni un pèl a l’hora de demanar la dimissió de la ministra d’Igualtat

Redacció 30/11/2022
El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, visita el Grup Sifua a l'Hospitalet de Llobregat Data de publicació: divendres 18 de novembre del 2022, 13:52 Localització: L'Hospitalet de Llobregat Autor: Mariona Puig

Un dia més, continua la polèmica entorn de la llei del ‘només sí és sí’ i aquest cop ha sigut el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui ha volgut ficar-hi cullerada. Referint-se a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha requerit “que no es posi nerviosa, que assumeixi la seva responsabilitat i, per favor, que no segueixi enfangant la política espanyola”. “Aquesta ministra el que havia de fer, a parer meu, simplement era recollir el seu despatx“, ha afegit. En altres paraules, Feijóo ha demanat la dimissió de Montero.

Aquesta nova onada de crispació ha sigut conseqüència de les paraules que la ministra ha manifestat al Congrés dels Diputats. Montero ha acusat els populars de “promoure la cultura de la violació” amb campanyes institucionals de diverses autonomies governades pel PP que “responsabilitzen les víctimes” de les agressions sexuals que puguin patir. Davant aquestes declaracions, Feijóo ha dit que considera “un disbarat que el govern segueixi sense modificar la llei, sense rectificar la llei i que aquesta ministra doni lliçons als altres”.