Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Fecasarm alerta de dues festes multitudinàries aquest cap de setmana a Catalunya

Ha demanat a la Generalitat que “faci seguiment i que impedeixi” aquestes festes, al·legant que l’Executiu és la màxima autoritat en salut i espectacles públics

Avatar
Agències 29/08/2020

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha alertat la Generalitat que s’han convocat dues festes multitudinàries il·legals per a aquest cap de setmana a Catalunya malgrat les restriccions pel coronavirus.

 

Una d’elles està prevista en un punt desconegut aquest dissabte des de les 16 hores fins a les 2, mentre que l’altra tindrà lloc a Barcelona diumenge, segons ha informat el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, en un correu electrònic enviat a la Generalitat i recollit per Europa Press.

 

Ha demanat a la Generalitat que “faci seguiment i que impedeixi” aquestes festes, al·legant que l’Executiu és la màxima autoritat en salut i espectacles públics a Catalunya.

 

Aquesta informació ha arribat a Fecasarm a través del canal de denúncies que l’entitat ha obert perquè tota persona que tingui coneixement d’una festa il·legal pugui alertar de manera “totalment anònima”.

 

L’objectiu de Fecasarm és que, denunciant aquestes festes il·legals, es pugui aixecar la prohibició de funcionar per als locals legals el més aviat possible, ja que aquests sí “disposen de mesures de seguretat i de control, a diferència de les activitats il·legals”.