Estat Islàmic hauria demanat atacar als Mossos a través de Telegram La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Estat Islàmic hauria demanat atacar als Mossos a través de Telegram

Un missatge distribuït per un canal de Telegram hauria demanat atacar a la policia a Espanya i haurien aparegut imatges dels Mossos d’Esquadra. El missatge també anava a companyat d’un […]

Redacció
Redacció 24/08/2018
Imatge dels agents dels Mossos d'Esquadra al moment d'entrar al domicili del suposat terrorista abatut per la policia / ACN

Un missatge distribuït per un canal de Telegram hauria demanat atacar a la policia a Espanya i haurien aparegut imatges dels Mossos d’Esquadra. El missatge també anava a companyat d’un “Respon a la crida”.

Així ho exposat aquest divendres el diari El Español, que assegura que aquest missatge va ser enviat el dia 16 d’agost i l’atac a la comissaria de Cornellà va produir-se el dia 20. Segons el digital, els Mossos haurien tingut sobre la taula aquesta investigació i els hauria cridat l’atenció la proximitat de les dates.

La imatge va ser difosa per la productora Muharir al Ansar, que dóna suport a Estat Islàmic, tot i que no forma part de l’organització. Segons el diari, els Mossos estarien investigant els fets.

Relacionats