Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

ERC critica a Collboni presentar els pressupostos de Barcelona “in extremis”

|

- Publicitat -

La portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Elisenda Alamany, ha criticat el govern municipal per presentar el pressupost i les ordenances per al 2023 “in extremis”, amb referència a la votació del proper dimecres a la Comissió d’Economia i Hisenda, on ha de començar la tramitació. “Queden només tres dies, de dilluns a dimecres, per a l’aprovació inicial“, ha etzibat en una atenció als mitjans aquest divendres, després de la presentació del pressupost i de les ordenances. Alamany ha avisat que no es pot pressuposar que ERC en facilitarà la tramitació: “No es pot donar per descomptat cap vot d’ERC ara mateix tal com han anat les coses”. També ha assegurat que “Barcelona és Barcelona” i que en valoraran els comptes “amb responsabilitat”.

Publicitat

Alamany ha afirmat que des d’ERC valoraran els comptes presentats amb “la seriositat que pertoca” per decidir el vot de cara a l’aprovació inicial de dimecres, però ha lamentat que s’hagi presentat el pressupost “en temps de descompte” i ho ha atribuït a “desavinences entre els socis de govern”, en una negociació que ha estat un “vodevil”, ha dit. “Entenem que no se’ns pot donar lliçons de responsabilitat en cap cas”, ha recalcat.

La portaveu republicana ha insistit que valoraran “amb responsabilitat” els números de Barcelona, quan se li ha preguntat per la petició del primer tinent d’alcaldia d’Economia, Jaume Collboni, directament al líder d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, perquè almenys faciliti la tramitació del pressupost. Collboni ha destacat la disposició del socialista Salvador Illa per arribar acords per al pressupost de la Generalitat i ha dit que també espera mà estesa del cap de l’oposició a l’Ajuntament.

Et pot interessar  El PSC anima els catalans a oblidar-se de la independència
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió