Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

En llibertat l’antifeixista detinguda durant una concentració contra Vox

L’activista antifeixista detinguda dissabte de fa dues setmanes a Barcelona en una manifestació contra Vox ha pogut sortir aquest dimarts de la presó, després que dilluns diposités la fiança de […]

Agències 10/04/2019
Cartell en suport a l'activista antifeixista detinguda

L’activista antifeixista detinguda dissabte de fa dues setmanes a Barcelona en una manifestació contra Vox ha pogut sortir aquest dimarts de la presó, després que dilluns diposités la fiança de 6.000 euros que li va fixar el jutge gairebé una setmana després d’empresonar-la.

En un primer moment s’havia decretat presó sense fiança, i la jove va ingressar a la presó de Wad-Ras. Després va ser traslladada a Brians sense avís previ (segons van denunciar des del grup que li dona suport, per evitar concentracions de suport davant el primer centre penitenciari, més a prop de la ciutat) divendres li van fixar la fiança i amb petits donatius va aconseguir pagar-la dilluns a primera hora de la tarda. No obstant això, el jutjat no va fer efectiva la llibertat fins dimarts a la tarda, segons fonts penitenciàries.