Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

EN DIRECTE | 21-D Segona part: manifestació al centre de Barcelona

19.57 h Milers de persones no marxen encara del centre de Barcelona 19.20h L’actriu Silvia Bel ha llegit un manifest. Abans han intervingut Roger Español i Marta Torrecillas, víctimes de la […]

Redacció
Redacció 21/12/2018
Capçalera de la manifestació

19.57 h Milers de persones no marxen encara del centre de Barcelona

19.20h L’actriu Silvia Bel ha llegit un manifest. Abans han intervingut Roger Español i Marta Torrecillas, víctimes de la repressió de l’1 d’octubre. DOCUMENT COMPLERT

19 h Comencen els parlaments a l’escenari, a càrrec de l’actor Pep Planas

18.49 h

En ser un recorregut curt, ràpidament els manifestants han arribat al tram final de la marxa. Ara mateix passen pel costat de la Borsa de Barcelona, a toca de la cruïlla amb la Gran Via. Allà és on l’organització ha col·locat un escenari.

 

18.37 h

La capçalera avança pel Passeig de Gràcia cap al tram final de la manifestació, a la cruïlla amb la Gran Via

18:20 h

El ressò internacional de les protestes del 21-D arriba Al Jazeera: en dos informatius diferents ha estat notícia de portada:

18:05 h

Pocs minuts més tard de les sis de la tarda ha començat als jardinets de Gràcia, la manifestació unitària convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. Una marxa que pretén escenificar la lluita contra la repressió i a la vegada reivindicar el dret l’autodeterminació de Catalunya.

De moment la capçalera de la manifestació, tan sols avança uns metres, a causa de la gran quantitat de gent congregada al punt que uneix el Passeig de Gràcia i la Diagonal.