Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Els taxistes denuncien la tornada dels conductors pirata a la T1 de l’areoport i amenacen amb més mobilitzacion

El col·lectiu va decidir fa uns dies abandonar les patrulles a l'aeroport

|

- Publicitat -

Les associacions de taxistes Élite Taxi i Anget han denunciat aquest dimecres la tornada dels conductors pirata a la T1, després que el col·lectiu decidís fa uns dies retirar les patrulles per evitar la intrusió dels conductors il·legals. Així ho ha denunciat el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, en un comunicat en què ha criticat que els Mossos d’Esquadra han al·legat que no poden fer res perquè els conductors pirata abandonin la zona.

Publicitat

Per tot això, Álvarez ha fet una crida als taxistes a deixar de prestar servei a la zona de recollides com a mesura de pressió i ha anunciat que tornarà a activar les patrulles a la terminal 1. A més, ha avançat que si la situació no canvia “radicalment” les mobilitzacions tornaran a l’aeroport. “És inacceptable que posin el perill la seguretat dels visitants de Barcelona i deixin la imatge de la nostra ciutat per terra”, s’ha queixat el portaveu d’Élite Taxi.

El mes passat, els taxistes van organitzar diverses mobilitzacions per denunciar l’intrusisme a l’aeroport que finalment van acabar suspenent després que arribessin a un acord amb Aena per millorar la senyalització per als viatgers que arriben a la ciutat, entre d’altres mesures. A mitjans de mes, en una reunió amb el Departament d’Interior, el conseller Joan Ignasi Elena va traslladar als taxistes el compromís pe reforçar amb més agents dels Mossos a l’agost per controlar els conductors il·legals. Segons va calcular el sector, només amb la presència d’aquests conductors a la T1 perdien al voltant de 10 milions d’euros anuals.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió