Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Els taxistes de Barcelona donen una “treva” a Foment i desconvoquen la vaga

Els taxistes de Barcelona han acordat la matinada del dimecres al dijous donar una “treva” al ministeri de Foment desconvocant la vaga indefinida que venien secundant des de dimecres passat […]

Redacció
Redacció 02/08/2018
Imatge dels taxistes a Barcelona / Marc Puig

Els taxistes de Barcelona han acordat la matinada del dimecres al dijous donar una “treva” al ministeri de Foment desconvocant la vaga indefinida que venien secundant des de dimecres passat i retirant-se de la Gran Via.

Els col·lectius de taxistes han pres aquesta decisió a última hora d’aquest dimecres després de conèixer el resultat de la reunió mantinguda unes hores abans entre el Ministeri de Foment dirigit per José Luis Ábalos i les comunitats autònomes.

La treva donada a Foment duraria fins al proper mes de setembre, sent aquesta un vot de “confiança” al Govern i establint-se una “parada tècnica” però no definitiva en les mobilitzacions. Fonts del sector han assenyalat a Europa Press que el servei es restablirà a la capital catalana a partir de les 3 de la matinada.

D’altra banda, el portaveu d’Élite Taxi Barcelona, Alberto Álvarez, ha convocat als mitjans de comunicació a una roda de premsa aquest dijous a Barcelona per fer un “balanç total” de l’esdevingut en l’última setmana.